Polish Elite
sądze ze dla wielu z was to bedzie przydatne.... musicie byc świadomi ze rangi forum jak i te w grze beda zalezaly od...punktów reputacji na forum (uzywam skrótu PR). a wiec... czas wypunktowac ile i za co...lecz najpierw prosba do wszystkich...jezeli dana osoba wykazuje sie checia pomocy.. pomaga wam w jakikolwiek sposob idzie na ugody zrobi cos dla klanu dajcie jej plusa...(wpisujcie powody) jezeli wam sie narazi wpisujcie minusa(oraz powod) kazdy plus i minus bez podania powodu ktory wyjasnia dokladnie za co plus(minus) jest kasowany przez administracje forum oraz w przypadkach nadmiernej ilosci karany warnem...dobra teraz to co w temacie a wiec:
PLUSY:
-za 5 poprawnych postow (1 +)(przyznawane tylko przez moderatorow oraz adminow)
-za pomoc(w ustawieniach hamachi...etc..) (+2)( przez kazdego)
-za aktywnosc na forum(+1)(przyznawane tylko przez modow i adminow)
-za postawienie serva na czas treningu(+2)(admini)
-za pomoc adminowi i moderatorom(ilosc zalezna od admina,moda maxymalnie 3+)
MINUSY:(wystawia kazdy z podaniem powodu)
-wyzwiska(-1)( a na dodatek warnik...;])
-spam(-1)(3 posty spamu)
-kody,radary aimy etc.(-5)(i warnik a nawet dwa ;p)
-nieobecnosc na forum(-1)(za kazdy nieusprawiedliwiony tydzien[ 1 miesiac kasacja konta]) aha i usprawiedliwienia przed nieobecnosciami wiec pamietajcie...
-nadmierne granie na pałe(-1 do -3)(blokowanie,strzelanie do osob ktore dopiero wlazły na serva etc...)
dopisze jeszcze wiecej ,swe pomysly dopisywac do tematu... nie proscie sie o PR.. admini napewno w koncu go dadza...
Użytkownik lvl1
To jest fajne bo w PK ja stawiałem serwy mnatreningach wszystko rzucałem i serwa robiłem i prawie nikt niewbił i nic ztego niemiałem co pradanajpierw dostałem vldr a pózniej ldr . Ale taka sprawa na punkty to fajna sprawa ! A i ja bym dał za cwiczenie z innymi tzn. słabych uczysię grac ja to ciągle robie
pozdro dla laska , kariego NKF , SZYMENA polanda!
po co dawac punkty za cwiczenie jak mozna za wspolna gre... treningi sa ustalone na weekendy i tak tez bedzie a jak chcecie to grajcie sobie wspolnie^^
Użytkownik lvl1
Ale mnie i tak pewnie na treningach niebędzie